Totominator
Haetaan pelikohteita...

Mikäli kohteet eivät lataudu, niin varmista että Veikkauksen Toto-kohteita on avoinna tälle päivälle, ja että käytössäsi on suhteellisen moderni internetselain (esim. Chrome, Firefox, Safari), jossa on JavaScript-tuki päällä (kaikissa yleensä oletuksena).

Totorobotti Veikkauksen Toto-peleihin

Palvelun ominaisuuksia ovat mm. hevosten pelatuimmuustrendit/graafit, monipuoliset rivien suodatukset, todennäköisyysarvioiden käyttö suodatuksissa, porukkapelaaminen ja tulosseuranta.

Uutta 1.2.2022: Tuki lähtökohtaisille peleille: Voittaja, Kaksari, Troikka ja Eksakta!

Lue Veikkauksen 9-osainen Toto-opas, jossa osa 9 kertoo robottipelaamisesta.


Monivedon Hat trick -kohteiden kertoimet olettaa bonusehdon toteutuvan

"Hat trick -bonus - 160 000 e lisätään jakosummaan, jos Suomen pelaaja tekee kolme maalia varsinaisella peliajalla." Valitettavasti Veikkaus lisää Monivedon kaikkiin kertoimiin automaattisesti kyseisen bonusrahan, jopa niissä tapauksissa kun Suomi tekee alle 3 maalia. Tällöinhän ei ole mitään mahdollisuutta että bonusraha toteutuisi. Huomioi tämä pelatessasi uusia Hat trick -bonuskohteita. Kyseinen bonusraha (ja Veikkauksen ilmoittamat kertoimet) toteutuu vain ja ainoastaan jos Suomen pelaaja tekee ottelussa varsinaisella peliajalla 3 maalia (hat trick).

Lähtökohtaisten pelien tuki julkaistu Totominatoriin!

1.2.2022: Totominator-pelirobottiimme on nyt julkaistu tuki Veikkauksen lähtökohtaisille Toto-peleille: Voittaja, Kaksari, Troikka ja Eksakta. Robotti hakee jokaiseen valitsemaasi pelimuotoon haluamasi (esim. ylikertoimiset) rivit samalla kertaa hyödyntäen lähtöön määrittelemiäsi tai palvelumme tarjoamia voittotodennäköisyyksiä. Rivien pelaaminen Veikkaukselle onnistuu yhdellä klikkauksella, ja voit jakaa ne myös porukkapeleiksi (paitsi Voittaja-pelin). Toisin kuin T-peleissä, lähtökohtaisiin peleihin voit tehdä porukkajaon myös muuttuvalla kelly-panostuksella!

Lue lisää