Totominator
Haetaan pelikohteita...

Mikäli kohteet eivät lataudu, niin varmista että Veikkauksen Toto-kohteita on avoinna tälle päivälle, ja että käytössäsi on suhteellisen moderni internetselain (esim. Chrome, Firefox, Safari), jossa on JavaScript-tuki päällä (kaikissa yleensä oletuksena).

Totorobotti Veikkauksen Toto-peleihin

Palvelun ominaisuuksia ovat mm. hevosten pelatuimmuustrendit/graafit, monipuoliset rivien suodatukset, todennäköisyysarvioiden käyttö suodatuksissa, porukkapelaaminen ja tulosseuranta.

Uutta 26.1.2023: Hakujärjestyksen mukaiset (Kelly, odotusarvo, todennäköisimmät) rivit pystytään nyt hakemaan halutulle pelisummalle koko valintaraamista, vaikka 10 000:n ehdot täyttäneen rivin raja (per haku) ylittyisikin. Mahdollisuus ostaa Totominator Pro -palvelu, jolla saa isommat laskentarajat: voit valita jopa 8 miljoonan rivin kokonaisuuden (Suomen raveissa 4 miljoonaa), ja rivejä voi suodattaa 20 000 per hakukerta (10 000 ilmaisessa).

Lue Veikkauksen 9-osainen Toto-opas, jossa osa 9 kertoo robottipelaamisesta.


Totominator Pro 1 kuukausi

21,89 €

  • Isommat laskentarajat Totorobottiin
Osta verkkokaupasta
Liigan ainoa täysosuma pelattiin Monivetoavulla

Liigan runkosarjan viimeisen kierroksen (11.3.2023) Monivedossa oli vain yksi täysosuma, ja se haravoitiin AnnaBetin Monivetoavulla. Voittopotti oli 24 388,97 euroa! Monivetoapu on pelirobotti Veikkaukselle, jolla voit hakea esimerkiksi ei-pelattuja rivejä, tai vaikka sellaisia rivejä joissa on yksi yllätyksellinen tulos valitsemiesi maaliraamien puitteissa. Liveseurantamme näyttää mitkä rivit peleissäsi on elossa, ja niiden lopulliset voittokertoimet. Näet myös 2. voittoluokan kertoimet ja osumat riveissäsi.

Lue lisää

Hintoja nostettu ensimmäisen kerran 5 vuoteen

25.1.2023: Olemme nostaneet Monivetoavun ja Vakiorobotin hintoja. Edellinen korotus on ollut vuonna 2018. Kustannukset ovat nousseet viime aikoina merkittävästi.

Lue lisää